Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Nieuwsbrief

Juliaantje was de naam van ons verenigingsblad dat, in papieren versie, tot enkele jaren geleden regelmatig werd uitgebracht door enkele redactioneel actieve leden van onze vereniging. Het Juliaantje bevatte informatie over het reilen en zeilen van de vereniging, met o.a. mededelingen van het bestuur, een agenda met komende activiteiten, verslagen van afgelopen activiteiten, gewone 'verhaaltjes', mopjes, enz. En als een lid iets op het hart lag en dit kwijt moest kon hij/zij dit via het Juliaantje delen met zijn of haar medeleden. Aan het bestaan van het Juliaantje is enkele jaren geleden helaas een einde gekomen door tijdgebrek, gebrek aan kopie en/of gebrek aan interesse van de leden.

Fanfarelid Jolanda Kuppen is in augustus 2013 begonnen met het maken van een maandelijkse nieuwsbrief in elektronische vorm. Hierdoor is de verspreiding gemakkelijker geworden (per e-mail en via deze website) en de beschikbaarheid groter geworden (namelijk overal waar je internet ter beschikking hebt).

De nieuwsbrief wordt alleen verspreid onder de huidige leden. Ben je oud-lid en nog steeds geinteresseerd in het reilen en zeilen van onze vereniging, stuur dan een e-mail naar de secretaris en je ontvangt eveneens de maandelijkse nieuwsbrief per e-mail.

Hits: 00000470
Van 11 tot 16 september 2018 werd de wijngids gratis huis-aan-huis bezorgd in heel Munstergeleen. Fanfare Juliana Munstergeleen bedankt iedereen voor de vrijwillige bijdrage.
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Webmaster.
Copyright © 2006-2019 Fanfare Juliana Munstergeleen