Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Nieuwsbericht
INZAMELING OUD PAPIER ZATERDAG 6 JUNI A.S.
Zoals in een eerder bericht aangekondigd, zullen we op zaterdag 6 juni a.s. de inzameling van oud papier hervatten op de bekende locaties: Kerkplein, Fatimaplein en Schoutenstraat.

Ivm de corona-omstandigheden zal de inzameling aan strikte regels gebonden zijn en vandaar ietwat anders verlopen dan normaal.

Wij vragen jullie vriendelijk kennis te nemen van onderstaande regels en deze tijdens het aanleveren van het oud-papier te allen tijde na te leven.

* Er wordt gewerkt vanuit de 1,5 meter cultuur.
* De mensen die met de auto komen blijven in de auto zitten. Het papier wordt door één van onze vrijwilligers uit de auto gehaald en naar de container gebracht.
* De mensen die met de fiets of te voet komen zetten het papier aan de container met inachtneming van 1,5 meter. Het papier wordt dan door één van onze vrijwilligers in de container gedeponeerd. Het papier mag niet persoonlijk worden overgedragen.
* Er mag NIEMAND in de container behalve een vrijwilliger van onze vereniging.

Verder geldt:
* Onze vrijwilligers dragen handschoenen.
* Onze vrijwilligers zijn herkenbaar aan een veiligheidsvest.

Ondanks het feit dat er door RWM reeds veel papier opgehaald is binnen Munstergeleen hopen we dat u toch nog genoeg papier voor onze fanfare bewaard heeft!! Op zaterdag 6 juni kunnen we jullie gelukkig weer hiervan verlossen, zodat het er weer opgeruimd uit ziet!

Nogmaals dank voor het bewaren van het papier! Deze vorm van steun aan onze vereniging blijft uitermate belangrijk!

Mocht u ons - naast het aanleveren van oud-papier - tevens op een andere manier willen steunen, dan kan dat tevens middels een donatie in het kader van de anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds:

https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38378709

Een muzikaal dankjewel!
Bestuur en leden Fanfare Juliana Munstergeleen
Geplaatst door Theo Nijssen op 1 juni 2020.
Hits: 00000041
September Wijnfeesten maand in Munstergeleen.
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Webmaster Fanfare Juliana Munstergeleen.
Copyright © 2006-2020 Fanfare Juliana Munstergeleen