Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Nieuwsbericht
Mobiele website
De mobiele website van Fanfare Juliana Munstergeleen staat online.

De mobiele bezoekers van de website hoeven daarvoor niets te doen. De website detecteert zelf of een bezoeker op een desktop, tablet of mobiele telefoon werkt en past zichzelf daar op aan (in vaktermen heet dat dat de website "responsive" is).

Ik heb de nieuwe website uitgebreid getest op mijn Samsung S5 telefoon met de Internet browser en met Chrome, en op mijn Asus Android tablet. Ook heb ik enkele testen op een iPhone 5 laten uitvoeren.

Het kan toch nog voorkomen dat er fouten in de website zitten. Alvast mijn excuses daarvoor. Ik verzoek jullie eventuele problemen aan mij door te geven door mij een email te sturen.

Opmerkingen, tips, opbouwende kritiek en complimenten over de opmaak en functionaliteit van de website zijn van harte welkom. Ik zou het zelfs fijn vinden wanneer iemand die direct of indirect betrokken is bij Fanfare Juliana Munstergeleen mij wil helpen met het verbeteren en uitbreiden van de website.

Een van de nieuwe mogelijkheden van de mobiele website is dat achter ieder agenda item een envelopje staat. Als je daar op klikt wordt een bestand naar je telefoon gedownload dat je vervolgens in je eigen agenda kunt importeren. Zo kun je geen enkele activiteit van onze vereniging meer "vergeten".


Theo Nijssen
Geplaatst door Theo Nijssen op 27 mei 2016.
Hits: 00000213
September Wijnfeesten maand in Munstergeleen.
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Theo Nijssen.
Copyright © 2006-2020 Fanfare Juliana Munstergeleen