Terug naar de beginpagina

Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Het gastenboek van Fanfare Juliana Munstergeleen.

Geplaatst door Paul Hendriks op donderdag 27 februari 2014 om 15:16 uur:

weer een fantastisch vastelaoverconcert achter de rug, goed georganiseerd,een sfeervolle en zeer muzikale avond. Mijn complimenten.
Geplaatst door Huub Hustinx op dinsdag 25 februari 2014 om 11:33 uur:

Afgelopen zaterdag hebben we een zeer geslaagd vastelaovesconcert gehad. Dank hiervoor aan het organisatiecommité op de eerste plaats en ook aan Loek voor de geweldige wijze waarop hij weer de zaak aan elkaar praatte en dingen invulde. Zou graag een foto van Anouk willen zien op het moment dat ze met Prins Bartosz moest gaan dansen!
Geplaatst door Paul Hendriks op maandag 10 februari 2014 om 11:28 uur:

Een supermooi weekend achter de rug
Vrijdag 07-02 generale repetitie van onze drumband
Zaterdag 08-02 uitvoering in Assen. 91 punten.
1e prijs met lof der jury.
Zondag samen geluncht. Meer dan trots op onze fantastische drumband.
Geplaatst door Paul Hendriks op donderdag 10 oktober 2013 om 09:13 uur:

Top wijnfeesten achter de rug, met een stralende wijnkoningin Anouk. Bedankt allemaal, en zeker het organiserende wijnfeestcomite. Puik werk geleverd !!

Van 11 tot 16 september 2017 is de wijngids gratis huis-aan-huis bezorgd in heel Munstergeleen. Fanfare Juliana Munstergeleen bedankt iedereen voor de vrijwillige bijdrage.

Ook dit jaar organiseert Rabobank Westelijke Mijnstreek de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen.
Van 8 mei tot en met 23 mei is de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne voor iedereen die op 1 januari 2018 lid was van de Rabobank. Leden krijgen de komende dagen een brief waarin vermeld staat hoe ze dit jaar hun stemmen kunnen uitbrengen op de door hen gekozen vereniging of club.
Vraag nu alvast je familie en vrienden die lid zijn, hun stemmen aan onze vereniging uit te brengen. Mobiliseer mensen die nog geen lid zijn maar wel een rekening hebben bij de Rabobank, om zich alsnog lid te maken zodat ze volgend jaar wél hun stemmen kunnen uitbrengen!
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Webmaster.
Copyright © 2006-2018 Fanfare Juliana Munstergeleen