Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Het gastenboek van Fanfare Juliana Munstergeleen.

Geplaatst door anja donners op maandag 12 november 2018 om 18:23 uur:

Sinds 2009 woon ik in Venlo (Belfeld)... Ooit was ik de derde wijnkoningin van Munstergeleen. Een van de mooiste ervaringen van mijn leven. Onvergetelijk! De laatste tijd vroeg ik mij geregeld af of de wijnfeesten Munstergeleen eigenlijk nog bestaan. En wat doet het mij goed en maakt het me trots om te zien dat dit jaarlijkse feest nog steeds gevierd wordt!! Herinneringen aan alles wat ik in 'mijn' jaar heb mogen meemaken, komen terug. De uitroeping, de sfeer, de ontmoetingen, het Caeciliafeest, de reis naar Wels met het fantastische verblijf daar... Nog jarenlang was ik elk jaar present op een of meerdere avonden. Daarna werd het minder. Bij het 25-jarig bestaan van de wijnfeesten waren we weer allemaal present (helaas zonder Letty)... En maakten gezamenlijk de rondrit door Munstergeleen. Geweldig!!!
We traden ook op.. met een lied door alle oud-wijnkoninginnen. En ik herinner me dat ik nog een optreden heb verzorgd. Ach.... de tijd gaat voorbij, alles gaat te snel, zoveel mensen (familie en dorpsgenoten) die er niet meer zijn).. de herinneringen blijven levend. En die houd ik in ere .. en ik vertel mijn twee kleinkinderen over hun oma die ooit koningin was!! Ik wens jullie allen heel veel geluk en plezier in jullie leven. Hartelijke groeten van Anja Ummenthum-Donners
Geplaatst door Paul Hendriks op donderdag 27 februari 2014 om 15:16 uur:

weer een fantastisch vastelaoverconcert achter de rug, goed georganiseerd,een sfeervolle en zeer muzikale avond. Mijn complimenten.
Geplaatst door Huub Hustinx op dinsdag 25 februari 2014 om 11:33 uur:

Afgelopen zaterdag hebben we een zeer geslaagd vastelaovesconcert gehad. Dank hiervoor aan het organisatiecommité op de eerste plaats en ook aan Loek voor de geweldige wijze waarop hij weer de zaak aan elkaar praatte en dingen invulde. Zou graag een foto van Anouk willen zien op het moment dat ze met Prins Bartosz moest gaan dansen!
Geplaatst door Paul Hendriks op maandag 10 februari 2014 om 11:28 uur:

Een supermooi weekend achter de rug
Vrijdag 07-02 generale repetitie van onze drumband
Zaterdag 08-02 uitvoering in Assen. 91 punten.
1e prijs met lof der jury.
Zondag samen geluncht. Meer dan trots op onze fantastische drumband.

September Wijnfeesten maand in Munstergeleen.
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Webmaster Fanfare Juliana Munstergeleen.
Copyright © 2006-2020 Fanfare Juliana Munstergeleen