Terug naar de beginpagina

Welkom op de mobiele website van

Fanfare Juliana Munstergeleen

Fanfareorkest

Het Fanfareorkest van Fanfare Juliana Munstergeleen komt sinds de promotie in oktober 2014 uit in de eerste divisie van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.

Het orkest bestaat uit ongeveer 50 leden, in leeftijd variërend van 10 tot 75 jaar. De helft van de leden zijn echter jonger dan 35 jaar. Wij kunnen daarom stellen dat we nog een jong orkest hebben, waarvan het merendeel wel al drie keer aan een bondsconcours heeft meegedaan.

Het fanfareorkest staat onder de kundige leiding van Jan Kitzen.

De wekelijkse repetities vinden plaats op maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur in de muziekzaal van het gemeenschapshuis van Munstergeleen.

Van 11 tot 16 september 2017 is de wijngids gratis huis-aan-huis bezorgd in heel Munstergeleen. Fanfare Juliana Munstergeleen bedankt iedereen voor de vrijwillige bijdrage.

Ook dit jaar organiseert Rabobank Westelijke Mijnstreek de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen.
Van 8 mei tot en met 23 mei is de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne voor iedereen die op 1 januari 2018 lid was van de Rabobank. Leden krijgen de komende dagen een brief waarin vermeld staat hoe ze dit jaar hun stemmen kunnen uitbrengen op de door hen gekozen vereniging of club.
Vraag nu alvast je familie en vrienden die lid zijn, hun stemmen aan onze vereniging uit te brengen. Mobiliseer mensen die nog geen lid zijn maar wel een rekening hebben bij de Rabobank, om zich alsnog lid te maken zodat ze volgend jaar wél hun stemmen kunnen uitbrengen!
Hier Uw advertentie? Neem dan contact op met de Webmaster.
Copyright © 2006-2018 Fanfare Juliana Munstergeleen